Limbo d.o.o.
 
Klopi
Mize
Poštni nabiralniki
Vrtni umivalniki
Jermenice
Razpela
 
Ostali izdelki
 
 
 
Za več informacij o izdelkih se lahko obrnete na:
izdelki@limbo.si
 
 
 
 
 

Limbo d.o.o.


Podjetje Limbo d.o.o. je majhno podjetje, ki se ukvarja z livarstvom. Livarna je stara več kot 40 let. S svojim delovanjem je pričelo leta 1966. Ukvarja se s proizvodnjo in prodajo izdelkov iz litega aluminija, medenine in barvnih kovin. Izdelujejo tudi različne serijske in unikatne aluminijaste izdelke po načrtih in modelih, ki jih predloži kupec. Ulivanje se izvaja ročno v pesek in kokile. Izdelke izdelujejo tako za industrijo, storitvene dejavnosti, samostojne podjetnike, kot tudi za posameznike.

Podjetje Limbo d.o.o se poleg proizvodnje in prodaje za domači trg ukvarja tudi z izvozom svojih izdelkov v države Evropske unije.

Podjetje Limbo d.o.o. sledi tržnim trendom s konstantnim prilagajanjem svojega proizvodnega programa. Proizvodni program je sestavljen iz serije proizvodov, oblikovanih glede na želje in potrebe kupca. Med drugimi izdeljujejo tudi različna ogrodja, jermenice in druge izdelke. Dodatni proizvodni program pa vključuje tudi proizvodnjo litega aluminija poštnih nabiralnikov, vrtnih umivalnikov, klopi in miz. Proizvode obdelajo do končnega stadija ali le do stadija po želji kupca.

Velikost odlitkov lahko sega vse do 1500 × 1000 mm, teža pa do 200 kg.

Proizvodnja podjetja je orientirana v modernizacijo proizvodov in proizvodnjo vedno novih izdelkov. Primarna naloga podjetja Limbo d.o.o. je povečanje kvalitete proizvodov in izvrstni odnosti s strankami, kar se kaže tudi v zadovoljstvu strank.

Limbo d.o.o., Srednja vas 16b, 1355 Polhov Gradec, Slovenija         info@limbo.si

Vse pravice pridržane.